Speciale

1-10 din 17 de produse

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. Următorul

Setează direcţie descendentă
per pagină
 1. Oferă-i o carte scrisă de el însuşi

  Oferă-i o carte scrisă de el însuşi

  Preţul configurat: Începând de la: 6.410,00 lei

  Scrie poezii pe ascuns? Sau un roman? Sau poate tocmai şi-a terminat memoriile?
  Fă-i surpriza vieţii lui: publică-i scrierile, în condiţii excelente, într-o carte de care să se bucure împreună cu prietenii şi familia. Tu aduci materialele, noi ne ocupam de restul, de la tehnoredactare şi design până la tipar.
  Îi vei dărui nu numai un cadou din partea ta, ci şi ocazia de a face altora cadouri la rândul său, oferindu-le cartea. Află mai mult
 2. Sejur Acasă la Dracula

  Sejur Acasă la Dracula

  Preţul configurat: Preţ: 1.875,00 lei

  Sunteţi un cuplu curajos?
  Poţi verifica invitându-ţi partenera/ partenerul să petreceţi două nopţi Acasă la Dracula.
  Oferă-i o escapadă la Poiana Braşov la renumitul hotel de 4 stele "Acasă la Dracula". Veţi simţi prezenţa celebrului amfitrion prin designul medieval al hotelului şi al celor trei restaurante. Toate filmele despre Dracula pe care le-aţi văzut vor încuraja senzaţia. ţineţi-vă imaginaţia în frâu şi veţi fi în siguranţă!

  Dracula va fi, sperăm, plecat pe perioada sejurului vostru :) Află mai mult
 3. cadou sejur romantic

  O zi romantică...Acasă la Dracula

  Preţul configurat: Preţ: 940,00 lei

  Sunteţi un cuplu care apreciază plăcerea însoţită de pericol?
  Poţi verifica invitându-ţi partenera / partenerul să petreceţi o noapte Acasă la Dracula.
  Oferă-i o escapadă la Poiana Braşov la renumitul hotel de 4 stele Acasă la Dracula. Îi veţi simţi totuşi prezenţa prin designul medieval al hotelului şi al restaurantelor. Toate filmele despre Dracula pe care le-aţi văzut vor încuraja senzaţia. Ţineţi-vă imaginaţia în frâu şi veţi fi în siguranţă!
  Dracula va fi, sperăm, plecat pe perioada sejurului vostru.
  Află mai mult
 4. Două zile romantice... Acasă la Dracula

  Două zile romantice... Acasă la Dracula

  Preţul configurat: Preţ: 1.780,00 lei

  Sunteţi un cuplu curajos? Vă relaxaţi doar în situaţii extreme?!
  Poţi verifica invitându-ţi partenera/partenerul să petreceţi o noapte Acasă la Dracula.
  Oferă-i o escapadă la Poiana Braşov la renumitul hotel de 4 stele Acasă la Dracula. Îi veţi simţi totuşi prezenţa prin designul medieval al hotelului şi al restaurantelor. Toate filmele despre Dracula pe care le-aţi văzut vor încuraja senzaţia. Ţineţi-vă imaginaţia în frâu şi veţi fi în siguranţă!
  Dracula va fi, sperăm, plecat pe perioada sejurului vostru.
  Aşa ca poate chiar veţi reuşi să vă relaxaţi în Capsula Feng din Centrul SPA, ho ho ho ho ho! Capsula?! Hatztttztttttztttttztttttz! Yami :) Află mai mult
 5. Cină romantică în Sala de Tortură Acasă la Dracula

  Cină romantică în Sala de Tortură Acasă la Dracula

  Preţul configurat: Preţ: 415,00 lei

  „Brrrr, dar ce vom avea la cină?!”, se va întreba cea/cel care va primi acest cadou.
  Carne proaspătă, desigur! Nu vă speriaţi, urmează detaliile.
  O invitaţie la o cină romantică e ceva. Dar o cină romantică în Poiana Braşov, la hotelul de 4 stele Acasă la Dracula, e ceva fantastic!
  Cina se serveşte într-un separeu pentru două persoane, la lumina lumânărilor, iar muzica este adecvată atmosferei. TortUUUrile vin la desert... Află mai mult
 6. Cocktail experience

  Cocktail experience

  Preţul configurat: Începând de la: 1.250,00 lei

  Poate are deja o carte cu reţete pentru cocktail-uri.
  Dar cum rămâne cu tehnica? Cum se deprinde cu mişcările?
  De la cine află trucurile?
  Barmanii profesioniști au ceva din fascinația magicienilor. Ingrediente potrivite, proporții bine gândite, culori ademenitoare, o umbreluță, o cireașă, mâini abile, viteză, hocus pocus și gata poțiunea, elixirul, cocktail-ul.
  Persoana care primește cadoul va intra în lumea mixologiei și, având la dispoziție echipament și ustensile profesioniste, va prepara primele sale cocktail-uri, sub atenta îndrumare a trainer-ilor atestați.
  Seara, la terminarea training-ului, ucenicul va fi condus într-un bar renumit din București pentru o experiența inedită de lucru. Aici va pune în practică tot ce a învățat pe parcursul zilei. La sfârșit, va primi un kit complet „cocktail experience” pentru acasă. Astfel, va avea tot ce-i trebuie pentru a-și impresiona oaspeții cu băuturi fine. Află mai mult
 7. Zbor deasupra castelului lui Dracula

  Zbor deasupra castelului lui Dracula

  Preţul configurat: Preţ: 885,00 lei

  Imagini de neuitat. Dă-i ocazia să vadă castelul Bran şi împrejurimile Braşovului altfel decât un turist obişnuit.Un tur cu un elicopter, când eşti prin preajma Braşovului, se dovedeşte a fi o fantastică oportunitate pentru a vedea în toată splendoarea sa Castelul Bran, numit şi Castelul lui Dracula, cetatea Râşnovului şi pitorescul oraş Braşov. Află mai mult
 8. Abonament Concierge Personal

  Abonament Concierge Personal

  Preţul configurat: Începând de la: 1.875,00 lei

  Orice, Oricând, Oriunde … prin serviciul de Concierge Personal.
  Scopul acestui cadou este de a face viaţa mai uşoară, mai frumoasă persoanei dragi şi de a-i ajuta cu toate nevoile, oricât de extraordinare sau de grele ar putea părea.
  Are nevoie de o rezervare la hotel, de un bilet de avion, de un medic, de găsirea unui cadou sau organizarea unei petreceri în timp record? Consultanţii Callessentially îi vor rezolva orice problemă, oriunde se află în lume, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.
  Pentru fiecare serviciu solicitat va fi privilegiat prin reduceri şi tratament preferenţial în rezolvarea cerinţelor. Vă va fi recunoscător mereu pentru acest cadou ce îi va face viaţa mai uşoară!
  Alegeţi unul din cardurile Silver, Gold sau Platinum. Află mai mult
 9. Audiție muzicală acvatică

  Audiție muzicală acvatică

  Preţul configurat: Preţ: 625,00 lei

  Inefabila lebădă albă unduieşte valsând pe luciul apei. Fii asemeni ei dăruindu-ţi (dăruind) o audiţie muzicală subacvatică.
  Timp de o oră vei fi asemeni lebedei albe plutitoare, departe de stress-ul cotidian, de alergatul la întâniri, de traficul infernal. Te cufunzi în lumea imaterială a sunetului apei, desprinzându-te uşor de încorsetările cotidiene, departe de multul zgomot pentru nimic. Află mai mult
 10. Alături de Moş Martin

  Alături de Moş Martin

  Preţul configurat: Preţ: 645,00 lei

  De vrei să guşti din viaţa în libertate a pedantului Moş Martin, să te infiori la privirea ageră a lupui cel sur sau de prelingerea de felină fioroasă a râsului şi să te cufunzi în freamătul adânc al pădurii, ai la îndemână observatorul de animale sălbatice de la Sinca sau Zărneşti. Invită-i şi pe prietenii tăi ce vor fi fermecaţi de nebănuita viaţă în sălbăticie. Află mai mult

1-10 din 17 de produse

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. Următorul

Setează direcţie descendentă
per pagină