Descoperă-te

10 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină
 1. Călătoresc, deci învăţ

  Călătoresc, deci învăţ

  Preţul configurat: Începând de la: 2.500,00 lei

  Două săptămâni la Cambridge, Berlin sau Salamanca.
  Să faci acest cadou înseamnă să dăruieşti poveşti adevărate. Află mai mult
 2. Cursuri de limbi străine

  Cursuri de limbi străine

  Preţul configurat: Începând de la: 565,00 lei

  A ţine la cineva înseamnă a-i dori dezvoltarea.

  Fă-i cadou o aptitudine în plus, dă dovadă că eşti preocupat de viitorul ei/lui şi că îi încurajezi performanţa. Lumea e la îndemână. Ajută-l/o să o înţeleagă.
  Învăţarea unei limbi străine pune neuronii în mişcare şi facilitează relaţiile, într-o lume a călătoriilor şi a schimburilor culturale.

  Oferă-i un curs la una dintre cele mai renumite instituţii de profil la nivel naţional care este bine cunoscută şi în străinătate. Centrul de Limbi Străine FIDES funcţionează neîntrerupt din 1991, este acreditat de MEC, Ministerul Culturii şi Ministerul Muncii, are o excelentă echipă de profesori, un staff organizatoric ireproşabil şi un sediu perfect dotat în centrul Bucureştiului (Piaţa Rosetti). Află mai mult
 3. Dans! Latino time!

  Dans! Latino time!

  Preţul configurat: Începând de la: 260,00 lei

  Regăsiți-vă armonia!
  Antidotul ideal pentru cei 3 S - stres, sedentarism, spleen.
  Practicat cu regularitate, dansul dezvoltă echilibrul şi forţa, îmbunătăţeşte sănătatea fizică şi sufletească, menţine flexibilitatea şi frumuseţea!
  Samba, Rumba, Cha-cha, Salsa, Merengue, dar şi Valsul Vienez sau Tangoul Argentinian.
  Află mai mult
 4. Curs de ceramică

  Curs de ceramică

  Preţul configurat: Preţ: 1.145,00 lei

  Modelează-i un nou hobby.
  La FiorArte -Locul în care te regăseşti.
  Proporţii, volume, măsuri. Un scenariu precis pe care îl urmează în cercuri stricte zi de zi. şi pe care atelierul nostru de ceramică îi va propune să-l spargă cu o alternativă pe cât de relaxantă, pe atât de palpitantă.
  Un sens nou de curgere a timpului într-un cerc a cărui formă şi flux sunt definite doar de ceea ce îşi doreşte. Acordă-i câteva ore de linişte cu un curs pe care degetele tale îl vor transforma treptat într-o pricepută lecţie de dans. Află mai mult
 5. Curs de gastronomie

  Curs de gastronomie

  Preţul configurat: Preţ: 1.375,00 lei

  FiorArte -Locul în care vii de drag şi eşti primit cu drag.
  Va descoperi arta de a deveni propriul chef sub îndrumarea maeştrilor bucătari Daniel Scripca, Silviu Nedelea şi Florin Scripca
  O artă cu ştiinţă, presarată iscusit peste un mare secret. Dulce sau sărat, fierbinte sau frapat, pufos sau crocant sau toate în acelaşi timp.
  Secretele marilor maeştri ai gastronomiei mondiale îi sunt oferite cu bun gust pe tavă într-un modul care combină savuros miresme dense, ingrediente sofisticate şi senzaţii jucăuşe, oscilând ca o intuiţie între metafizică şi plăcerea de a pregăti o surpriză cuiva drag. Află mai mult
 6. Curs de pictură

  Curs de pictură

  Preţul configurat: Preţ: 1.375,00 lei

  O perspectivă plină de culoare.
  La FiorArte -Locul de întâlnire cu frumosul, ca idee, trăire şi expresie.
  Într-un peisaj urban rutinat şi monoton, un curs de pictură este exact punctul de fugă care schimbă perspectiva. O tuşă relaxantă de culoare care te întâmpină cu noţiuni de bază de pictură şi tehnici plastice, pentru a pune într-o lumină plăcută întreaga zi.
  Puneți-vă în valoare timpul liber într-un loc în care fiecare şedintă este un curs de decoraţiuni interioare pentru spirit. Află mai mult
 7. Zbor cu avion ultrauşor

  Zbor cu avion ultrauşor

  Preţul configurat: Începând de la: 425,00 lei

  Îţi place să-ţi cauţi oraşul pe Google Earth, să vezi cum arată văzut de sus.
  Bucură-te acum de aceeaşi imagine, însoţită de sentimentul de libertate şi de emoţie pe care numai un zbor cu un avion ultrauşor ţi-l poate da.
  Află mai mult
 8. Şcoala de Fotografie la Sibiu

  Şcoala de Fotografie la Sibiu

  Preţul configurat: Preţ: 1.770,00 lei

  Vrei să fii un bun fotograf? Sau un excelent profesionist?
  Oricare ar fii nivelul tău, instructorii de la şcoala de fotografie din Sibiu vor şti cum să te ajute să progresezi. În plus vei învăţa sau îţi vei perfecționa modul de prelucrare a imaginilor folosind unul dintre cele mai moderne programe – Adobe Photoshop CS4.
  Atelierul de lucru are cu ce să te surprindă: aşezate într-un frumos spaţiu medieval echipamentele sunt de înaltă tehnologie iar biblioteca de specialitate este bine dotată.
  Află mai mult
 9. Curs navigaţie

  Curs navigaţie

  Preţul configurat: Preţ: 2.690,00 lei

  Cum pasiunea pentru navigaţie nu e o pasiune care sa poată fi vindecată, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să o cultivi… Şi cum poţi începe altfel decât luându-ţi un permis?
  Cursurile teoretice se desfăşoară pe malul lacului Mogoşoaia, iar practica se va efectua la Constanţa, pe parcursul a 4 zile de weekend. Iar odată terminat cursului, vei obţine carnetul de conducător de ambarcaţiune de agrement categoria C şi D cu menţiunea S.
  Află mai mult
 10. Lecţii de muzică

  Lecţii de muzică

  Preţul configurat: Preţ: 420,00 lei

  Muzica poate aduce atâtea bucurii! Câte sentimente şi pasiuni zac în sufletul tău încă neexprimate şi pe care doar sunetele le eliberează! Şi să cânţi chiar tu… la un instrument sau vocal, după preferinţe. Nu ar fi minunat?
  Cursurile sunt personalizate pentru fiecare cursant în parte, în funcţie de abilităţile, de aptitudinile şi de dorinţele acestuia de a învăţa un anumit gen muzical. În plus vei beneficia de un curs săptămânal de teoria şi istoria muzicii.
  Află mai mult

10 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină